• Tfn + 46 (0)226-100 08
  • mtl-sport@tele2.se
0

My Cart
0 items

Om

Företaget

MTL etablerades 1990, som ett speditions företag. Sedan 1998 bedrivs verksamheten med endast sport produkter.

Vår nisch är egen designade match tröjor med sublimation/laser tryck för de flesta sporter.
Vårt måtto är att kunden ska känna att man får mycket för pengarna. Ett annat mycket viktigt skäl att beställa tröjor från oss är att ni, som kund alltid kan komplettera er beställning utan att det blir dyrare och att klubben/laget alltid kan behålla sin design/profil på tröjan år efter år. Alltså, ingen design och/eller färg utgår ur vårt sortiment. Våra leveranstider på match tröjor från 1-500st. är mellan 3-5 veckor.

Vi tillverkar även målvakts utrustning och ishockey klubbor (2007) i vårt eget märke, MTL.

För övriga ishockey produkter bedriver vi grossist/distributör verksamhet för White Bear spelar skydd, puckar och skridskor av märket Botas.

I bara Sverige och Danmark levererar vi mellan 70, 000st. – 120, 000st. puck per år. Ni kan också beställa puck med egna tryck, som t.ex. Klubblogga eller reklam tryck.

Under 2006 påbörjar vi distribution av gymnastikmattor och märket Botas, som innefattar en mängd produkter. Botas är ett tjeckiskt märke/företag, som har tillverkat skor sedan början av seklet, men också haft lego tillverkning för många etablerade märken, som t.ex. Solomon och Jofa.

Från Botas kan alltså erbjudas ett brett sortiment av skor, från vardags skor till trekking, men kanske framförallt skor för sport, som fotboll och ”Indoor” sporter.

Våra kunder är fack sporthandeln och i viss mån profil företag. När det gäller gymnastik mattor och liknande produkter vänder vi oss till kommun och stat.

Oavsett är alla välkomna att kontakta oss, så dirigerar vi er vidare till kanske att avslut och därmed inköp av våra produkter.